top of page
  • Jakub Sumerauer

Pomozme zvířátkům ze ZOO

V této době si musíme pomáhat a zvířátka také pomoc potřebují, i oni se potřebují najíst...

V koronavirové době jsou všechny zoologické zahrady zavřeny a tak zoologické zahrady nemají tolik peněz, jako když jsou návaly návštěvníků, ale zvířata potřebují také potravu a i zoologická zahrada za ní platí dost peněz.

Na webových stránkách Zoologické zahrady v Praze - https://stravenky.zoopraha.cz/ a Zoologické zahrady ve Dvoře Králové - https://safaripark.cz/obed můžete přispět zvířátkům na celodenní potravu, můžete přispět malou částkou, ale myslíme si, že zoologickým zahradám každá částka a pomoc pomůže.

Na stránkách Zoologické zahrady v Praze i Zoologické zahrady ve Dvoře Králové si můžete vybrat libovolné zvíře, které pomoc potřebuje. Možná i dalším zoologickým zahradám můžete přispět, my víme o těchto dvou.

V Zoologické zahradě v Praze tomu říkají stravenky pro zvířata, v Zoologické zahradě ve Dvoře Králové tomu říkají pozvi zvíře na oběd.


Je jenom na vás, zda pomůžete!

14 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Agama vousatá aneb jak se o ní starat

Jídelníček Na jídelníčku agamy vousaté tvoří majoritu – až 90 % obsahu – hmyz. Zbytek je převážně rostlinná složka, např. pampelišky, jetel, jitrocel, ale v malé míře i zelenina či ovoce. Potřeby do t

bottom of page